Over ons

 

 Van den Bout

Kantoororganisatie

Van den Bout advocaten is een maatschap, bestaande uit een eenmanszaak en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Wij zijn gevestigd in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag.

Op alle door ons verrichte of te verrichten werkzaamheden, handelingen en adviezen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

De advocaten die bij ons werkzaam zijn, zijn geregistreerd bij hun beroepsvereniging, de Nederlandse Orde van Advocaten, alsmede bij de Haagse Orde van Advocaten.

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27369194 en zijn verplicht verzekerd bij AON tegen beroepsaansprakelijkheid. Ons BTW-nummer is NL817045880B01.

Van den Bout advocaten kent een interne klachtenregeling, die elders op deze website te vinden is. Ook zijn wij aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. In geval van klachten van uitsluitend tuchtrechtelijke aard dient u zich te wenden tot de Deken van de Haagse Orde van Advocaten

Met betrekking tot al onze werkzaamheden, verrichtingen en adviezen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behalve indien en voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft, vermeerderd met het eigen risico zoals vermeld in de polis van die verzekering. Voor verdere informatie wordt u verzocht telefonisch contact met ons op te nemen.

Van den Bout advocaten respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins wordt verkregen vertrouwelijk wordt behandeld. Voor verdere informatie wordt u verwezen naar ons privacyverklaring.

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online