Hoe nu verder?

(Echt)scheiding
Contact opnemenKosten

Over een scheiding wordt vaak in eerste instantie negatief gedacht en gesproken. Natuurlijk brengt het spanningen, emoties en frustraties met zich mee. Voor de ene partner meer dan voor de andere. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Verschillende karakters, angst voor de toekomst, onzekerheid over financiële consequenties, zorgen over de gevolgen voor de kinderen. Vaak is de ene partner al verder in het ‘rouwproces’ dan de andere. Een scheiding is een proces van loslaten en weer opbouwen. Voor loslaten is vertrouwen nodig. Het vertrouwen dat je er niet alleen voor staat. Gaat de ene deur dicht, dan gaat er wel een andere open. Juist in een scheiding is het dus belangrijk om de juiste begeleiding te hebben, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Wij helpen u hierbij graag. Of het nu gaat om een echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, beëindiging samenlevingsovereenkomst of beëindiging van een affectieve (samenlevings)relatie. Wij kunnen u helpen met alle aspecten en hebben jarenlange ervaring in het bijstaan van ondernemers/DGA’s, vrije beroepsbeoefenaars, (vermogende) particulieren en expats. Uiteraard met juridisch advies, maar ook met een luisterend oor en de juiste ondersteuning en begeleiding.

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online