De onderneming moet blijven draaien

ONDERNEMER EN SCHEIDING
Contact opnemenKosten
In geval van een onderneming spelen ook andere aspecten en belangen. Voortgang van de onderneming is voor alle partijen van groot belang. Tot onze cliënten behoren ondernemers en hun partners die bij een echtscheiding te maken kunnen krijgen met de volgende kwesties:

  • (hoe) moet de onderneming worden verdeeld?
  • wat is de waarde van de onderneming en hoe wordt deze waarde vastgesteld?
  • wat moet er gebeuren met de pensioenaanspraken?
  • is voor de alimentatievaststelling alleen het salaris van de directeur-grootaandeelhouder maatgevend, of moeten de opnames in rekening-courant en/of dividenduitkeringen ook worden meegenomen?
  • in hoeverre spelen de toekomstverwachtingen van de onderneming een rol?

Met onze jarenlange specifieke kennis en ervaring helpen wij u als ondernemer of partner graag.

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online