Hoe kunnen wij u helpen?

methode
Contact opnemenKosten

Echtscheidingsmediation

Wilt u samen in gesprek om in onderling overleg afspraken te maken? Dan is mediation als alternatieve (conflict)oplossing bij een van onze geregistreerde mediators wellicht een optie. Bij het invullen van het ouderschapsplan voor de kinderen en het vastleggen van financiële en overige afspraken in een echtscheidingsconvenant wordt u begeleid door een mediator. U heeft zelf de regie en maakt dus zelf de gewenste afspraken. De wet en rechtspraak laten u hierbij behoorlijk vrij. Heeft u overeenstemming, dan kunnen wij als advocaat de rechtbank verzoeken om namens u alle schriftelijke afspraken op te nemen in een echtscheidingsuitspraak.

Overlegscheiding

Heeft u liever een eigen advocaat als adviseur? Ook dan kan er nog samen met de partner en diens eigen advocaat onderling overleg plaatsvinden. Een gezamenlijk ondertekend ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant zijn ook in deze overlegscheiding eerder regel dan uitzondering.

Second opinion

Geregeld blijkt er behoefte aan een second opinion. Niet alleen omdat bijvoorbeeld een echtscheidingsprocedure bij de rechtbank al lang loopt, als gevolg waarvan men graag een mening van een andere advocaat wenst. Maar ook in het kader van een mediation die langer duurt dan men zich had voorgesteld. Ook voor deze situaties kunt u contact met ons opnemen. Soms biedt slechts een enkel gesprek al perspectief om een langslepende procedure of vastgelopen mediation vlot te trekken. Geregeld vraagt men ons om gedurende de procedure of mediation mee te blijven denken. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Scheiding op tegenspraak

Mocht u het niet eens zijn of worden over het regelen van de gevolgen van uw scheiding, dan zullen wij u als advocaat in de scheidingsprocedure bij de rechter begeleiden.

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online