Informatie

 

Van den Bout advocaten & mediators

KOSTEN

Van den Bout advocaten is een gespecialiseerd familierechtkantoor. Onze tarieven zijn desondanks redelijk.
Kantoorkosten rekenen wij niet.

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij staan zowel particulieren als ondernemers bij. Wij zijn ons bewust van de vaak hoge kosten die bijstand van een advocaat met zich mee brengen. Juist daarom hechten wij aan een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit hoeft vaak niet meer dan een half uur te duren. Wij zullen dan met u bekijken wat uw mogelijkheden zijn, ook op financieel gebied, en wat wij voor u kunnen betekenen. Helder en reëel.
Het is ons vanuit de Orde van Advocaten niet toegestaan om op basis van ‘no cure no pay’ te werken.

Daarbij geven wij u het volgende mee. Onze ervaring is dat het niet (tijdig) vragen om hulp van een deskundig en ervaren advocaat kan leiden tot meer narigheid en hogere kosten. Indien u gebruik wilt maken van onze bijstand, staan wij u bij tegen een uurtarief vanaf € 200,– per uur, te verhogen met de geldende BTW. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van o.a. de aard van de zaak, de complexiteit van de zaak, en de spoedeisendheid. Naast ons uurtarief worden bijkomende kosten aan u in rekening gebracht, zoals het aan de gerechtelijke instantie verschuldigde griffierecht (zie www.rechtspraak.nl), deurwaarderskosten, kosten van benodigde uittreksels (bijv. BRP-uittreksel, afschrift huwelijksakte, afschrift geboorteakte kind), en reis- en verblijfskosten. Kantoorkosten brengen wij niet in rekening. Wij declareren in principe maandelijks, uiteraard met een urenspecificatie.

In mediations kan in voorkomende gevallen onder voorwaarden ook rechtsbijstand worden verleend tegen een vooraf af te spreken vaste prijs.

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, loont het de moeite om na te vragen of uw geschil onder de dekking valt. Vaak is het mogelijk om een advocaat naar keuze in te schakelen, zodat onze kosten worden vergoed.

Zaken op gefinancierde rechtshulp, dat wil zeggen op toevoegingsbasis (www.rvr.org), nemen wij vanwege onze drukke praktijk in principe niet aan. U kunt echter altijd telefonisch contact met ons opnemen om te bezien of wij gelegenheid hebben om u te helpen.

Indien u vragen heeft of verdere informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op of maak meteen een afspraak.

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online