overig familierecht
Contact opnemenKosten
Kinderen zijn onze toekomst. Ze verdienen het om zorgeloos op te groeien. Om goed verzorgd en begeleid te worden naar hun volwassenheid.

Kinderen zijn echter vaak het slachtoffer en zelfs inzet van juridische procedures. Niet alleen in scheidingsprocedures. Het kan gaan om conflicten over erkenning, (ouderlijk) gezag, hoofdverblijf, omgang, zorg- en contactregeling, informatie- en consultatieregeling, alimentatie, vervangende toestemming verhuizing, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. De emoties van ouders lopen daarbij vanzelfsprekend vaak hoog op, zodat een juiste deskundige begeleiding van groot belang is.

In de rechtspraak worden ouders steeds vaker erop gewezen, dat het belang van de kinderen voorop staat. Een rechter is echter beperkt in zijn kunnen en vaak afhankelijk van externe organisaties om voor de kinderen de juiste beslissingen te nemen, indien nodig. Bijvoorbeeld de Raad voor de Kinderbescherming, preventieve jeugdbescherming, jeugdzorginstellingen, omgangsbegeleiding, ouderschapscoaching, enz. Veel ouders zien daardoor vaak letterlijk door de bomen het bos niet meer en voelen zich als ouders aan de kant gezet en niet (voldoende) gehoord.

Heeft u vragen over uw betreffende eigen situatie of wilt u meer weten over uw rechten en plichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U hoeft er niet alleen voor te staan!

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online