Testament of wet?

Erfrecht
Contact opnemenKosten

Heeft u een erfrechtelijk probleem of conflict? Inventarisatie en afwikkeling van een erfenis veroorzaken vaak emoties. U bent verdrietig vanwege het overlijden, boos over een testament of juist het ontbreken daarvan. Soms vreest u kwesties te vergeten of niet goed te begrijpen. Veel moet immers snel en deskundig worden geregeld. Vaak ontbreekt de tijd daarvoor. Deskundige en tijdige inventarisatie, informatie en afwikkeling van een erfenis zijn vaak onontbeerlijk. Wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn. Het inschakelen van de rechter is soms nodig, maar vaak kan mediation worden ingezet om gerechtelijke procedures te voorkomen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem Contact op

Spreekt ons kantoor ook u aan, aarzel niet een afspraak met ons te maken om uw probleem aan ons voor te leggen. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij bespreken of en hoe wij u kunnen helpen, is altijd mogelijk. Dit hoeft vaak niet langer dan een half uur te duren. Buiten kantooruren zijn wij eventueel ook beschikbaar.

En indien nodig, dan maken wij binnen 24 uur een afspraak.

Oosteinde 237,
2271 EG Voorburg,
Nederland (NL)

Tel: +31 (0)70 335 10 13

[email protected]

Bekijk Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd aan het Oosteinde 237 in Voorburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, regio Den Haag. Wij zijn zowel vanaf de snelweg (A4, afslag Leidschendam-Voorburg) als vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met in de zeer nabije omgeving genoeg gratis parkeergelegenheid. Het ‘tunneltracé’ van de N14 bij Leidschendam is slechts een paar minuten rijden. Het station Voorburg (incl. Randstadrail) ligt naast ons kantoor. De HTM-bussen 45 en 46 stoppen voor de deur.

Bekijk hier de locatie op Google Maps.

Van den Bout advocaten & mediators zijn LID VAN
advocatenorde Mediators federatie
High Trust Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
FJR verder online